Special for you....

Happy birthday Aisya

Thursday, October 29, 2009

Salam......

3/10/09.... umur Aisya dah genap 6 tahun. Untuk tahun ni... Aisya memang benar2 minta supaya sambutan birthdaynya di buat kat sekolah. Since... ni adalah tahun terakhir Aisya sekolah kat situ, mak dan Abah setuju aje.

Memandangkan tarikh 3/10/09 tu jatuh pada hari Sabtu... maka kami berpakat untuk buat sambutan birthday Aisya pada keesokkannya. Dan, mak dah minta jasa baik dari Cikgu Ros, guru kelas Aisya, untuk merakamkan saat2 sambutan tu diadakan.

Alhamdulillah, dari gambar2 ni nampaknya Aisya dan kawan2 semua gembira. Walaupun persediaanya tak seberapa. Terima Kasih untuk Cikgu Ros dan semua kawan-kawan Aisya.


Aisya bersama dengan goodies yang baru siap dibungkusAisya bersama dengan Cikgu Ros. Terima Kasih Cikgu!Kek Birthday Aisya yang semestinya berwarna pink!Aisya tengah potong kek....... serius je.
Yang baju hitam kat belakang tu... FawasNi kawan baik Aisya..... Mina tengah suapkan kek utk Aisya, yg baju merah tu Nadia dan yg tudung pink tu Nurin


Aisya suapkan semula kek utk Mina. Yang baju hijau kat belakang tu namanya Athirah


Bergambar sambil potong kek..... yg tudung kuning tu namanya Aina, yg nampak separuh tu namanya Najwa


Ini masa tengah baca doa makan beramai-ramaiSemua dah dapat goodies, tengah seronok tu...kawan2 Aisya yang ada di dalam gambar ni ialah Syakir, Aina, Marsha, Aqilah, Aisya, Faiqah, Syazreen, Athirah, Nadia, Nurin, Mina (duduk), Najwa dan Fawas kat belakang sekali.....Terima Kasih untuk Cikgu Ros. Dan, terima kasih juga untuk semua kawan-kawan Aisya kerana telah menceriakan hari2 Aisya... memang dia seronok sangat. Happy Birthday untuk Aisya, peluk cium dari Emak, Abah dan Abang Haikal.
0 comments: